6/27/2012

"The torture never stops"

A fenyi címû Zappa-klasszikus járt ma többször a fejemben.Megvolt az egésznapos dzsungel- és barlangtúra, ami kissé túlélôre sikeredett. Reggel indultunk dzsippel, két ausztrál, egy újzélandi, egy Usában és bangkokban élõ osztrák,egy hawaii kinézetû pasas és két holland lány társaságában. Utôbbiak bemutatót tartottak a leszbikus együttélés intim perceibõl. Se heteróknál, se homóknál nincsigényem ilyet látni, de nem volt zavaró, hiszen a természeti tünemények mindent felülírtak. Hosszú dzsip után hosszú hajóút következett elképesztô hegyek és szigetek között, aztán kajakozáz, fürdés és állati jo kajak (kozbn atvaltottam a tulaj gepere).  Akaja utan jott a tortura, eloszor dzsungelben arkon bokron gyaloglas  utana vizeken is atgazoltunk,  kovekre fel es le, aztan  kikotottunk egy bazi nagy barlangnal. Itt aztan minden jott,  kovekre maszas, hol terdig hol derekig,  hol mellig ero vizben gzolas koveken, aztan  kotelbe kapaszkodva uszas, maszas hihetetlen letrara  fel  a semmibe, ugras at a csuszos  sziklara es hasonlok. Velunk volt egy helyi  csavo mezitlab, es mint Tarzan  ugralt elol a drybagekkel, neha felhuzott egy sziklan, de volt egy pont, amikor ereztem,  hogy lerantom a melybe. Na, de mege,  kuonben nem utnem  itt a takonybillentyuezetet. Nem az enyemet, a gazdaet, mert az en gepem lemerult. Lattunk fantasztikus cseppkoveket, oriasbekakat, akikre Tarzan azt mondta, hogy olyanok mint az ulo Buddha, pedig csak holtnak tetettek magukat. Lattunk meg deneereket, oriaspokokat az egyiket maszattam a karomon, szarnyas gyikot, kigyokat, es markint a barlangbol oriafakat. Megint nem tudok reszletes leirast adni, mert az arc mar nez, hogy tunjek. A labamnal oriasvarangy ul eppen. Jo ez a hely de holnap tovabballunk Ko Panganra. Eszternek uzenem: ha a barlangban nem torte ki a labat, akkor milyen hely volt az, ahol vegul sikerult? Ha netcafeba megyunk, teszek fel meg kepeket, mert tabletrol nagy nyomorusag az ilyesmi. Nagyon jo kepek es ideok varhatok. 

10 megjegyzés:

sioppeia írta...

Hát látom, a canyoningolást azóta sem kedvelted meg! Pedig a Wadi Mudzsibba is állat jó volt, nem emlékszel? Onnan még ugorni sem kellett! :-) De ha lesz még alkalom, akkor se hagyjátok ki, jó buli az, meg nő az adrenalin!

Unknown írta...

Várom már azokat a képeket...:-)...de hogy miért másztattad magadon azt a pókot!???

Unknown írta...

A spanyol-portugál meccs eredménye: 4-2 a spanyoloknak 11-esekkel.

zebrina írta...

Vezetnek az olaszok 2 góllal a németek ellen.

Kuti írta...

Azzurrrriii!
Bomlott agyú 2 góljával!
auf wiedersehen!

Nagy Erzsébet honlapja írta...

Hehe köszi az eredményket, àtadom. A Wadi Mujibhoz volt fogható a barlangászás. Utólag örülök, hogy mentünk, ott nem annyira. Egyébkénk bazi hosszú volt. Sok km dzsungeltúra 2 óra motorcsónak és ugyanannyi dzsipelés. És ehhez jött még a hihetetlen barlangtúra.

Nagy Erzsébet honlapja írta...

Pókot mászatni jó. Meg lehet figyelni alaposan, nem tudtad,Ági :)

Unknown írta...

4-nél több lábúak esetében a kontaktmentes megfigyelés híve vagyok :-)

Nagy Erzsébet honlapja írta...

:) Én a madaraktól írtózom.

anasztazia írta...

Szása szabályosan rosszul van az állatsereglet felsorolásától, látom beleélte magát így kígyóiszony soha nem látott óriás brenya iszonnyal párosul. Mondta nem néz egy ideig természetfilmet mert vizuális típus lévén érzékletes leírásod olyan jól sikerült, hogy rémülete (rémálmai) kitartanak hazajöttödig:)))))