7/24/2010

Angkor Wat, Angkor Thom

Nem irok most sokat mert esznek a szunyogok, akiktol kben felek kicsit. Nem tudom, hogy a dengue laz vagy a malaria szarabb, de egyiket se szeretnem beszerezni.
Ma a cimben szereplo ket hely volt az etlapon, Gyakorlatilag nem csinaltunk mast mint tuktukoltunk ki Angkorba es ott maszkaltunk es csodaltuk az epuleteket, amlyeket gondolom nem kell, kulon ecsetelni, hogy milyenek. Olyanok bizony sot meg inkabb igy 3D-ben.
Nem tudok azonban tovabbra sem megbekelni a kamboiak dollaroruletevel. Aki ide jon ne is valtson rielt, mert tok folosleges. Fizessen dollarban, ha toredek vam, akkor rielben adnak vissza, de majdnem mindennek egesz dollar az ara. Orom latni, ahogy a kamboi nep kecmereg kifele ezerrel a nyomorbol, de azt atom hogy ahogy az a kapitalizmusban szokas, egy kis reteg gazdagodik ezerrel, a tobbieket kemenyen kizsakmanyolva. Rugnam valagba ezeket a rohadtakat. Ha latok iyet, nem is banok vele kesztyus kezzel. Nepnyizo turistalehuzo hazudos goreny banda.
Holnap megyunk a dzsungelben levo templomokba, es ami meg visszavan. 40 dollarert vettunk haromnapos jegyet (elkepeszto. fotos jegyet adtak. a penztarnal lefotoztak es rajta van a fancsali kepunk a jegyen. Ha szinyogmentes helyen leszek es a billentyizet is mukszik akkor meg irok errol a helyrol, mert van mit.
Addig is Kis Jano fotoit ajanlom mindenki figyelmebe: http://janoskisphotography.blogspot.com/

a hintónk

Angkor Wat




itt éltek a valaha boldogok 

apszarák



egy ún. könyvtár





Angkot Thom






pihi


közeebbről jól látszik, hogy ezek voltaképpen visszavágott óriásfák


a 'leprás király" az ő teraszán




így, eső elleni védelemmel várt bennünket tiptop tuktukos sofőrünk

nyeles csirke, a mi vacsink

Nincsenek megjegyzések: